kolmapäev, 16. august 2017

Ja olgu see hoiatuseks teistele või mulle meelespidamiseks

Kui sul on vaja lapsehoidjat, nii umbes neljaks tunniks ja mõni vanaldane sugulane pakub, et oh, mis sa hakkad kutsuma, ma võin ise vaadata, see pole mulle koormaks, jms, SIIS ÄRGE MINGIL JUHUL NÕUSTUGE!

Sest, umbes nelja tunniga jõudis mu tädi:
1. Tuua kuuri alt talle meeldivad - eredavärvilised (rohelised ja punased)  lillepotid ning istutada sinna ümber minu (väidetavalt ruumipuuduses kasvavad) toalilled, mis mulle meeldivalt kasvasid valgetes.
2. Tõsta ümber kõik asjad kõigil aknalaudadel, nö sättida (et lilled ikka valgust saaks või ei saaks - sõltuvalt sordist). Asjad, mis tema meelest valust ei vaja, jätta lihtsalt tubadesse vedelema.
3 Lagastada ära minu köögi, mh, panna biojäätmete pangi ka kohukeste paberid jm suvaline selgelt mitte bioloogiline praht.
4. Tuua pesu nöörilt tuppa ja visata see hunnikusse, kus see loomulikult ära kortsub.
5. Aiamaal kiskuda üles mu sibulad ja jätta need peenrale nö kuivama - sest talle tundus, et on juba aeg.
6. Rohida ära mu petersellid ja porrud, seejuures jätta rohitud heinad vao vahele, mida ta ms rohida vajalikuks ei pidanud, mädanema.
7. Kiskuda mu peenardelt kolm (3!) vaasitäit lilli ja panna need kohtadesse, kus kass need varem või hiljem ümber ajab. 

Tra, tra, tra küll, maivõi.
(ei, näkku, noh, naeratasin, muidugi).

Head päev, kodanikud, ma lähen täna tiiru, laskma ja võin ette lubada, et täna saan pihta kõigele, millele vaja.

Aa, ja laps, laps oli muidugi hoitud, ta oli kogu selle aja jooksul teinud endale maniküüri ja pediküüri kõige punasema lakiga (nii täna lasteaeda läkski) ning toitunud suhkrust igasugusel kujul.


3 kommentaari:

  1. Tegid mul kohe tuju heaks. Kyllap seda tahtis ka sugulane :)

    VastaKustuta
  2. I feel you. Selles suhtes, et I really-really feel you. Ja aias on ka ju kõik täiesti valesti, sest hm kaevaks selle püsiku välja ja istutaks mujale, kuhu ta ikka sobib ka. Edasiarenduseks on igasugused kingitused stiilis "selle saad endale esikusse täpselt selle koha peale riputada" või "näed need kruusid sobivad sul hästi sinna riiulisse".

    VastaKustuta
  3. Jaa, kruusid ja aiapäkapikud jne, mul on kuuri all eraldi riiul, kuhu ma neid kogun.

    VastaKustuta