reede, 6. juuli 2018

Vestlusi


wtf vms... '
Käisin õhtul sõbra pool teed joomas.
-          Mõne inimese jaoks on orgasm võrdne statistiliselt keskmise eestlase kahe statistiliselt keskmise Egiptuses veedetud päevaga.  Nii vähe! Nii vähetähtis on seks mõne inimese jaoks! – ütles sõber ootamatult.
Ma üllatusin, muidugi, tema aga küsib kohe: - Aga sina? Aga sulle?
-          Ma ei tea,  kuidas ma saan võrrelda oma orgasmi statistiliselt keskmise eestlase üleelamistega Egiptuses?  Ma nt ei armasta Egiptust. Iga kell eelistan kaks tundi head seksi kahele Egiptuses veedetud päevale.  Samas, juhtub ju ka sellist seksi, et parem juba kaks päeva Egiptuses veeta…
-          Just! – rõõmustab sõber, - Just! Sa saad aru, et seks on oluline!
-          No kuidas võtta, - mõtlen mina edasi, - sõltub ikkagi, reisist.  Võtame nt jooksmise. Mõnikord, kui keha kuulab mu sõna ja joosta on nii hea ja kerge, on see parem nii mõnestki seksist.
Siinkohal pöörab sõber mulle selja ja hakkab nõusid nõudepesumasinasse laduma ja üldse paistab, et talle meenus, et tal on hetkel tegemist.
Taipan, üritan kiirelt siluda:
-          Seda juhtub küll harva…
Ei midagi, ma tõusen püsti:
-          Hea küll, hilja on juba, ma hakkan minema
-          Oota. Istu. Mis mõttes joosta on mõnus _mõnikord_? Kui tihti sa jooksmas käid? Kui pikalt? Mis sul jalas on? Mida ja kui palju aega enne sööd? … - ja nii pikalt edasi, ma pole kaua aega nii põhjaliku spordialast nõustamist saanud. Tunnen end kohe targemana. 

2 kommentaari:

  1. :)
    Käisid jooksmas?
    T

    VastaKustuta
  2. Ei käinud. Hommikul käisin tööl, õhtu poole pean korraks ühele sünnipäevale minema nii et... ma olen juba ette väsinud :)

    VastaKustuta