kolmapäev, 15. november 2017

Sel aastal ostan kaks advendikalendrit


Lugesin praegu Madli jõuluteemalist postitust ja otsustasin, et sel aastal ostan endale ka jõulukalendri. Vist tahtsin juba varasematelgi aastatel, aga tundus veider endale soetada. Aga on see siis ea või millegi muuga seotud, iga aastaga jääb asju, mis veidratena tunduvad, aina vähemaks. Õigemini, kui tundubki - so what?

Eelmisel aastal oli lapsel Ritter Sporti kuusekujuline ja oli väga ok. St, oluline on, et šokolaadi tükk oleks väike ja kvaliteetne. Väike, sest uus kuupäev on kohe hommikul ja päkapikud käivad meil ka ja alles peale kõike seda on hommikusöök lasteaias. Päkapikk käib, sest ma ei tea ühtegi head põhjust, miks ei võiks. Väikese muinasjutu kätte pole veel keegi ära surnud nagu ka 25. päeval aastal igahommikuse väikese kommi kätte. 

Mänguasjadega advendikalendrid ei meeldi, sest enamasti sisaldavad mõttetuid vidinaid, mida muidu ju ei ostaks. Korraks võib lapsel hea meel olla, aga kus sa seda kõike hoiad, ja milleks?? LEGO omaga võibolla lepiks, aga hommikuti on kiire ja... või ei teagi, äkki polegi paha mõte?

Fb-s olen näinud naistele mõeldud kosmeetikakalendreid, JOIK ja The Bodishop nt, aga ei köida. Mõlema firma tooteid kasutan ja kiidan, esimese küünlad ja teise vannitabletid on väga head, aga korvitäit proovipotsikuid erinevatele inimestele mõeldud kraamiga küll ju omada ei tahaks. Ja midagi sellist, mis sobib KÕIGILE, ma endale näkku või ihule nagunii kanda ei raatsi - kust ma pärast uues saan, näo siis nt... või tagumiku, vahet ei ole.

Nii siis jääbki šokolaad, x2.

*
Mul oli mingi veider sügis, mis tipnes üleeile, kõige ebamugavamal hetkel alanud angiiniga. Täiesti konkreetselt, seletasin midagi 40 inimesele paari tunni jooksul, lõpetasin pingutades ja sulgesin suu. Suud uuesti avades häält enam ei olnud - üldse.  Teist päeva nüüd ainult nuuskan ja naeratan. Normaalne, ühesõnaga.


6 kommentaari:

  1. Kalendrid? Palju palaviku on?

    T

    VastaKustuta
  2. No mitte nii palju, et sellega jõulukalendrist kirjutamist välja saaks vabandada..
    Millega sina siin kommenteerimist vabandad?

    VastaKustuta
  3. Tahtsin, et sa teaks.

    T

    VastaKustuta
  4. Õde Soodomagomorra näppis ka poes mõni päev tagasi jõulukalendreid, mõeldes endale. Kas 27eur oleks suur patt?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Elamuse eest "Lihtsalt tahtsin ja lihtsalt sain" - mu meelest ei ole. Mu meelest on see elukvaliteedi küsimus.
      :)

      Kustuta