esmaspäev, 20. juuni 2016

Käivitub aktsioon "Jaanipäevaks hernele keppi!"


Armsad sõbrad! Tänaseks on selgunud, et olemasolevad kasvutingimused neile ikkagi ei sobi!

Esiteks hakkavad herned end juba malta külge kerima ja hilisem rohimine võib olla raskendatud või õrnadele kultuurtaimedele isegi viga teha.

Teiseks - millegi külge peavad hingelt ronivad taimed end siiski kerima, kuid keppe ei saa panna, sest paneku käigus maha sõkutud maltsa on veel vastikum rohida kui muidu.

Kolmandaks - mu lapsele maitsevad herned!

Neljandaks - mulle maitsevad herned!

VIIES JA KÕIGE OLULISEM PÕHJUS! Karta on, et pühade ajal külastab meid minu ema või mõni muu tuttav ja SIIS NAD NÄEVAD!

Seega käivitub tänasest aktsioon "Jaanipäevaks hernele keppi", mille eesmärgiks on rohida hernepeenar maltsast puhtaks, misjärel paigutada hernele toed. Nimetatud eesmärgi saavutamiseks on vaja hunnikut hingejõudu, eriti olukorras, kus kapi nurgal seisavad mitmed raamatud, mida tahaks lugeda. Nii et palun teie ja taevataadi abi.  Kellele minu blogi ja herned korda lähevad ning kellel on võimalik mind "Jõudu!"-soovidega aidata, saab jätta need siia kommentaariumisse või kasvõi mõttes teele saata.  Ärge häbene saata ka kõige väiksemat mõttepoega! Aga ainult positiivseid!  Aidake mind palun! SOS!

A ja  taevataadile: vihma palun, aga ainult öösiti!

5 kommentaari:

  1. Minu poolt neli ja kolmveerand "jõudu" teele pandud!
    Edaspidi ootavad fännid postitusi pealkirjadega "Fantastiline! Laekunud on juba kaheksateist ja pool "jõudu!" ja kaks "Бог в помощь!" soovi!" :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Aitäh! Juba koguneb!
      (hetkel, küll vihmapilved kiiremini, kui kõik see muu, aga lootus sureb viimasena )
      :D :D

      Kustuta
  2. no jöudu siis. ega mina kahjuks miskit muud kui MÖTTEjöudu saata ei saa, sest mulle vaatab oma kodu aknast vastu dzhungel ja ma EI SUUDA leida jaksu sellega tegelemiseks. Ma ei armasta hoovis köpitsemist. ma armastan hoovis olemist ja lugemist ja unistamist ja lökketule passimist, aga mu käed on pitsist ... oehhhh

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mulle ka meeldib aias - kõike teha, peale hädapäraste tööde, suurema osa suvest ma elangi õues, toas käin öösiti magamas.

      Kustuta
  3. Selgituseks, kuidas mina ja herned sellesse olukorda sattusime.

    Nimelt, mulle meeldib MÕELDA, et ma olen maainimene ja mulle meeldib aeda pidada. Paraku MÕTLEMISES olen ma palju osavam, kui kõiges muus.

    Ma võin talv otsa unistada, kuidas (igal) sel aastal ma kasvatan ja kujundan ja kui ilus see kõik saab. Mulle on oluline, et meil on suvi läbi värsked marjad ja köögiviljad omast võtta. Meeldib, et laps teab, kuidas kasvab kurk ja milline on saialill ja et siili lemmiktoit on komposti visatud eilne lihakastme pera. Ja siis tuleb kevad ja ma kaevan ja külvan ja istutav. Ja siis tuleb suvi ja selgub, et seda kõike peab veel rohima ka ja vihma ei saja alati siis kui tahaks! Ja selgub, et ilmad on suvel palavad - palju sobivamad varju all lesimiseks kui aiamaal ukerdamiseks! Ja õhtuti näiteks, kui ilma poolest justkui võiks, lendavad sääsed! Ja sedasi igal aastal! Juba mitu aastat järjest!

    AGa kui naljata, siis mulle meeldib teha küll, aga miskipärast alati veidi vähem, kui vaja oleks :)

    VastaKustuta