esmaspäev, 11. detsember 2017

Riiete suurusest

Foto illustratiivne, netist, suhe pildil olevaga: puudub.

Eveliis kirjutas oma blogis sellest, kuidas naised end riiete suurustega petavad ja mulle meenus kohe üks naljakas lugu. Küll - mehest.

Juhtusin kunagi poodlema tuttava meesterahvaga. Inimene teadis täpselt, mida ta osta tahab. Tahtis jopet, tol hetkel moes ja seetõttu ka suht igas kaupluses müügil olevat - varieerus vaid hind sõltuvalt firmast, mis jope õmbles. Lisaks teadmisele, millist jopet ta tahab, teadis inimene ka väga täpselt, millist numbrit ta kannab.

Ja olgu öeldud, et muidu intelligentne inimene, milliseid ma vähe tean.

Esimeses poes, õiges suuruses jope olemas. Inimene proovib selga - napp. Teises poes, õiges suuruses jope olemas, inimene proovib selga - napp. Number suurem jope on ka olemas, kuid:

- See pole minu suurus. Ma ei osta seda, kui neil suurused ei klapi, õmmelgu normaalselt. Lähme edasi.

- Lähme.

Veel mitu poodi, igal pool sama jama. Lõpuks ma enam ei teadnud, kas naerda või nutta. Räägin, et hallo, osta suurem suurus! Ei osta noh, sest pole tema suurus, sest ta teab, et tema suurus on X ja mitte Y ja kui vabrikud ei suvatse õmmelda numbrile vastava suurusega jopesid, siis tema ei osta! Sest tema suurus on X ja mitte Y...

Lõpuks ta sai endale peaaegu õiges suuruses õige jope, ühest, võimalik, et kõige viimasest poest.
Ja hakkas dieeti pidama.

:) 

(Loo avaldamiseks luba ei küsinud, kuid lubasin kodanikule juba toona, et räägin sellest kõigile) 

4 kommentaari:

  1. Pildil olev ülikond on ju Marimelli Meelise oma :D

    VastaKustuta
  2. Kas tal on päriselt selline ülikond? Kõik on nii kahtlaselt kursis Meelise garderoobiga. Ma vist ikka loen valesid lehti :)

    VastaKustuta