laupäev, 10. detsember 2016

Lammastest

Herding Sheep in a Winter Landscape at Sunset

Joseph Farquharson

Mitmed blogijad on hiljuti kirjutanud, mis teeb nende tuju heaks. Ma hakkasin ka kirjutama, kuid sain peagi aru, et... et välised asjaolud mõjutavad nii vähe. Ma olen koguaeg rõõmus, kui ma parasjagu kurb ei ole. Ja kõik, mis ei tähenda "kurb", tähendab "rõõmus". Ja tõenäoliselt erineb minu "rõõmus" nii mõnestki teisest "rõõmususest".

Samas, mingi tuju reguleerimise nupp mul kindlasti on, ainult, et kohati veidras kohas. Nt täna. Täna ma juhtusin kaubanduskeskusesse täiesti juhuslikult ning ostsin endale (juhuslikult) kaks paari aluspükse. Ja see tegi mu tuju rõõmsaks, praegu on juba õhtu, kuid nii kui meelde tuleb, nii rõõmustan jälle.

Püksid nimelt on lammastega. Üks paar on roosa, teine helesinine. Ja see pole veel midagi. Üks teine kord ma juhtusin ka juhuslikult poodi. Ja väljusin poest ühe rõõmsate ruutudega seelikuga ja loomulikult, aluspükstega. Kaasas olnud sõbranna vaatas mu saaki ja ütles, et nende pükste nimi peaks olema "Pedofiili vaimustus".
No jah, püksid olid veidi lillelised. Ja lilli oli neil natuke kõikjal.
Ja värvi poolest olid nad ka sellised, no umbes nagu kaheteistaastaste blogikujundused.

Mäletan, et tol korral isegi muretsesin veidi.
Suurem jagu minu tuttavaid täiskasvanuid tüdrukuid kannavad sellist, no, nö "igaks juhuks" pesu. St, ma siinkohal ei pilka, ma kadestan. Nagu ütles siis minu tark sõbranna: "Gaaad, need püksid  ju lausa karjuvad: "Kas sa seda multikat vaatasid juba? Ei? Hakkame kohe vaatama!"".

Ma muidugi tahaks olla see, tõeline, see alati kontsade ja küüntega ja et oleks käpas see peamine, oskus siis - joonistada mälu järgi nägu sellele, mille hommikul padja seest välja õngitsesid. Mulle tundub, et see on tähtis.
Häda on selles, et lammastega aluspükstes on mul lõbus, kõiges selles muus kaunis pitsidega aga mitte eriti, mulle tundub juba peale vaadates külm ja kõdi ja ebamugav. Ja üleüldse, kuidagi imelik on sulgi torkida naljakasse pehmesse tagumikku.

Aga ma siiski unistan.
Loomulikult.
Et ükskord, kui ma suureks saan ...

:D
(Ausõna, järgmine kord kirjutan raamatutest.  Aga täna on siiski liiga fun

6 kommentaari:

  1. vedas sul. ma ajan neid omi aluspükse taga juba mitmeid aastaid. veel hullem, kui neid omi teksaseid leida.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :) mhm, ma olen aastaid kandnud ühe firma rinnahoidjaid, ühte konkreetset mudelit (mida veel õnneks toodetakse). Kuni hiljuti köitis teise, samaväärse firma reklaam, et osta üks komplekt pesu, anname teise tasuta. "Säästan 70 eur, jee!", mõtlesin mina ja sooritasin ostu. Nüüd on mul kaks ilusat, kuid täiesti ebamugavat komplekti pesu. Kandmiseks pidin ikka nö "omad" ostma.

      Kustuta
  2. Minu meelest sa just oledki suur, sest sa käid selliste aluspükstega nagu sulle meeldib! Ja kõik need täiskasvanud tüdrukud ongi just nimelt tüdrukud, kes arvavad, et kallis, ilus ent enamasti ka ebamugav aluspesu on see, mis neist naise teeb.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, Alleaa, nii enamasti on. Aga on ka teistsuguseid, selliseid, kes oskavad olla naised, nagu NAISED sõltumata sellest, mida nad kannavad. Vot sinna tahaks kasvada. See on hea postituse teema tegelikult.

      Kustuta
  3. Kallis Tilda,
    Sul on nii tore blog, kuid kuna ma üritan oma tegevusi minimeerida, siis ma kuidagi ei jõua siia lugema, tavaliselt.
    Aga kui ikka kuidagi satun, siis rõõmustan! :)
    Ikka blogimis- ja igasugust muudki rõõmu kuhjaga!

    VastaKustuta
  4. Karikate emand, samad sõnad, loen ja olen võlutud. Kauneid pühi!

    VastaKustuta