reede, 31. märts 2017

Ilukirurgiast ja infantiilsetest meestest

Edvard Munch "The Kiss"

Juhtus nii, et sattusin täna sööma ühe kirurgiga, täpsemalt lausa tähega meie pisikesest ilukirurgia taevast.

Mina, kui uudishimulik ja vähe kasvatatud inimene, vaikida ei kavatsenud - ma ju teadsin, kes ta on! Samuti ei kavatsenud ma oma värvitud, kuid siiski naturaalseid ripsmeid pilgutades küsida:  - Aga mis te arvate, kas mina ei peaks...". Inimest, kes oleks veel kaugemal soovist lasta lõigata oma nägu, kui mina, vist ei ole olemas. Mind huvitas Putin. Kuid kirurg osutus viisakaks, palju kasvatatud inimeseks ja oles joonud paar korda paar aperitiivi, soovis kõigepealt vestelda kunstist ja alles siis poliitikast, no nagu tavaliselt, kui satuvad kokku kaks võõrast kuid intelligentset inimest.

Olles mõnda aega hüpelnud suvalisi impressioniste ja malevitšeid pidi, me lõpuks jõudsime peamiseni ja kõik minu küsimused said ausad ja selged vastused.  Loomulikult – Putini nägu on lõigatud. Jah, radikaalselt. Miks? Sest oli vaja just selliseks - mongoliidseks. Rõhutamaks idamaist identsust või autentsust, igatahes mitte antiiksust. Jah, see oli tema enda soov. Võimalik, et vene kirurgid pingutasid veits üle, kui sa ju saad aru, Venemaal tehakse kõike suure südamega, see pole kriitiline! Klient sai, mis tahtis - vaieldamatult! Jah, sküüdid - see on Venemaa, Aasia - on Venemaa. Naersime veidi teemal: kõik me oleme veidi putinid väikese poeedi varjundiga ja läksime üle naistele.

Naised panevad kirurgi imestama - meie naised, eestlased. Ja nimelt, nad kõik tahavad "nägu". Läänes tahavad naised keha, meie omad tahavad nägu. Meie naised veel sülitavad suure kaarega gabariitidele ja kõiksugu liigsustele, nende jaoks on tähtis nooruslik nägu. Kirurg ütles, et alati peab valima, raha "kõige jaoks" ei ole kellelgi, ning siis valivad meie omad näo. Teised valivad keha. Näosse suhtuvad nad rahulikult, mõttes, enda näkku. Sest sellesse suhtuvad rahulikult nende mehed.

- Vanema Euroopa mehed, - ütles aperatiivisõbrast kirurg üle terve restorani, - saavad rahulduse seksides kehaga! Nii ütleski, otse. Ma, tõenäoliselt, tänu vähesele kasvatusele, isegi ei punastanud.

 - Meie omadele, noorema Euroopa meestele, on seksi jaoks vaja nägu! Ülejäänu nad mõtlevad juurde, ülejäänu ei ole tähtis,  - ütles täht ilukirurgia taevast.  Nägu aga peab olema noor, sest meie mehed on infantiilsed (ohoo!), kuritarvitamise elemendita ei ole neil põnev. Neil on vaja  "süütuid hämmastuma panna" - siin me jälle naersime.

Et siis, Eesti meestel on vaja ennast näidata nii, et ülalmainitud nägu hämmastuks, punastaks ja itsitaks?!

- Jah, - vastas kirurg.

Ja jah, eurooplaste jaoks on seks tuimalt seks. Tuimalt. Keha seks kehaga. Mida meeldivam, seda parem. Meie omadele on see aga veel alati dramaatiline etüüd vallutamisega. Kiunumine, "ära tee – tee - ära tee" jms. Meie naised eelistavad näida süütukesed, et meie meestel tekiks soov üllatada neid kirgliku seksuaalse pealetungiga. Keha aga - no jumal temaga, äkki ma olengi 16, lihtsalt pontsu natuke! Prantslanna aga nt, raputab oma halle lokke ja hööritab tagumiku! Meie omad sellistega ei maga - ega nad perverdid ei ole, on hoopis hingelt haritud ja ega nad siis seksi jaoks daami ei jahi, ikka ainult selleks, et daami üles harida, seda nunnut tobukest!

Peale seda sai dessert otsa. Ma sõitsin koju pea täis uusi teadmisi (mitte neid Putini asjus) mõeldes tuttavatele naistele, meenutades nende nägusid, püüdes hinnata nende šansse meil ja läänes (äkki siis veidi ka Putini asjus). Arvutasin vaimse alge proportsioone mineviku rikkalikes büstides, meenutasin kuulsaid kurtisaane: kas nad olid süütud? Kas rohkem näost või rohkem kehalt? Ühesõnaga, lõpuks väsisin ära. Nüüd kütan sauna ja mõtlen, et kui kirurgil täna miski eesmärk oli (ja enamasti mõni ikka ju on) siis ta saavutas selle 100% - lahkused ma itsitasin ja võimalik, et ütlesin korra "tee-ära-teetee".

Mde, kas te teadsite, et ilukirurgid eelistavad, et neid kutsutaks kirurgideks, mõttes, täpsustuseta? Mina tegelt kahtlustasin, sest lõppude lõpuks, mis seal väga vahet on - lõikab ta südant või lõualotti - elutähtsad küsimused mõlemal juhul (sest kes kurat, laseb end lõigata, kui see elutähtis ei ole?).





8 kommentaari:

  1. Huvitav, kas siis googeldades eileia ka Putini varasemaid.fotosid? See nulliks ju muidu kogu vaeva. Peab ikka masinavärk.olema, oh jumal.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mis "ei leia varasemaid pilte", nood ju kõik puha vaenlase poolt photoshopitud!

      Kustuta
  2. Sain lugemisest trauma. Iga suvalise naise nägemise peale meenuvad laused "dramaatiline etüüd vallutamisega" ja "kirglik seksuaalne pealetung" ja ma hakkan naerma. Olen täna naernud igasugustes kohtades, toidupoes, kinos ja mujal. Soovita midagi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. mulle meeldis see kommentaar. see postitus ka. soovitan edaspidi kasutada ka sõna "kirgline".

      Kustuta
    2. Myyiu, aitäh. Kirgline on hea sõna, ma jätan meelde.



      Kustuta
    3. Hahaha, soovitan keegi vallutada ja seejärel üllatada teda kirglise seksuaalse pealetungiga. Mind on korduvalt aidanud, erinevate neurootiliste ilmingute puhul :)

      Kustuta
    4. Myyiu :)

      Tilda :)
      Öökulli pilt muljet ei avaldanud?

      Kustuta
  3. :) ei, miks ei avaldanud, väga ilus öökull on

    VastaKustuta